Onze Jaarlijkse Evenementen

Oerwoudfuif en OWF-VIP

3e zaterdag van september

Elk jaar organiseert Scouts en Gidsen Nieuwland de Oerwoudfuif. Oerwoudfuif is de mengeling van een festival en fuif dat plaatsvindt in te Hansbeke (Nevele). Op Oerwoudfuif kan iedereen de beentjes loslaten en genieten van onze fantastische line-up, drankjes en snacks.

Meer info over de locatie, tickets, line-up etc. kan je vinden op oerwoudfuif.be.

17 september 2022
18 september 2022

Oerwoudfuif 2022

Merendreestraat 9850 Deinze
17 september 2022
18 september 2022

Oerwoudfuif VIP

Merendreestraat 9850 Deinze

Croque & Dia

tussen eind oktober en begin november

Elk jaar organiseren we Croque & Dia: een evenement waarop de scoutsleden, ouders, oud-leiding en andere scoutsvrienden kunnen genieten van een heerlijke croque of van onze hemelse spaghetti scoutissimo. Daarnaast is er ook een uitgebreid assortiment aan dranken verkrijgbaar voor jong en oud. Uiteraard kom je niet alleen om te eten en te drinken… We voorzien namelijk ook een diavoorstelling met foto’s van onze zomerkampen, die heel de avond bezichtigd kan worden om samen een terugblik te werpen op het alweer toffe scoutsjaar. Dat is uiteraard niet alles. Na het eten kan je doorzakken bij een Hansbeekse koffie en een stukje taart in onze lokalen.

13 november 2021

Croque & Dia

Slotdag

mei

Eind mei maken we ons op voor de zomerkampen en sluiten we het werkingsjaar goed af met een slotdag. Op slotdag schuift iedereen zijn voetjes onder tafel en eten we samen een lekker stuk vlees (of veggie) van op onze BBQ. Daarnaast wordt er ook wat leuks voorzien voor de kinderen en kan er genoten worden van een lekker drankje aan het kampvuur.

JIN Evenementen

Doorheen het jaar organiseert onze JIN ook een tal van evenementen! Een overzicht van de opkomende evenementen kan je hieronder bekijken. Meer info over de JIN kan je vinden op hun aparte pagina.

oktober 2022
01 oktober 2022

Startdag 2022

Vandaag is de dag dat de start van het nieuwe scoutsjaar wordt ingezet! More info soon! ...