Lid worden!

Generatie wij!

Wij zijn scouts en gidsen, jongens en meisjes, elk met een eigen verhaal. Iedereen kan erbij. Wij gaan samen op verkenning en durven tuimelen in het leven. De natuur is onze troef. Wij geloven in onszelf, in elkaar en in iets meer. Wij spelen een spel dat niet luchtledig is, in vrije tijd die niet vrijblijvend is. Met groot plezier en kleine daden komen wij op voor onze omgeving en voor een kleurrijk Vlaanderen. Zo dromen wij luidop van gelukkige mensen in een rechtvaardige wereld.

Generatie wij, iedereen kan erbij!

Scouts en Gidsen Nieuwland is een gemengde scoutsgroep die elke zaterdag een 230-tal enthousiaste kinderen en jongeren vanaf 6 jaar samen een leuke tijd laat beleven met een stevige portie plezier en avontuur voor iedereen.

Kapoenen (6 tot 8 jaar)

Pret, fantasie en expressie!

Kabouters en welpen (8 tot 11 jaar)

Is het leven een jungle of een speeltuin

Jonggidsen en jongverkenners (11 tot 14 jaar)

We trekken er graag op uit in de natuur of verkennen de buurt. Een echt tentenkamp kan hier niet ontbreken. Dan koken we ons eigen potje, gaan op tocht met de rugzak, bouwen we vlotten en leren we sjorren,...

Givers (14 tot 17 jaar)

We gaan een stapje verder.

Jin (17 tot 18 jaar)

We steken de handen uit de mouwen, plannen zelf ons weekend en slaan onze tenten op in het buitenland.

Contacteer hier de leiding!

Deze informatie wordt niet opgeslagen