OWF.FEST 2018

vrijdag 14 september om 19:00u tot zaterdag 15 september om 3:00u

Hansbekedorp 10

Korte beschrijving

In 2015 organiseerde Scouts en Gidsen Nieuwland uit Hansbeke voor het éérst een tweedaagse Oerwoudfuif-editie. We werden overweldigd door positieve reacties en een massale opkomst waardoor we dit graag in 2018 nog eens overdoen onder de noemer OWF.FEST.

✘✘✘ La Folie Jolie ✘✘✘
Deze ervaren coverband heeft maar één doel voor ogen: een vet feestje bouwen!! Met hun nieuwe tour veroveren ze de zomer van 2018 op wonderbaarlijke wijze. Aan een ongezien tempo passeren talloze partyhits de revue, showcoverband La Folie Jolie laat niemand onbewogen. Eenmaal op het podium ontpoppen de 2 fantastische zangeressen en 5 topmuzikanten zich tot échte party-animals Ze waren deze zomer al te zien op het Sint-Baafsplein tijdens de Gentse Feesten en met hun energieke show zal La Folie Jolie onze Hansbeekse dansvloer in vuur en vlam zetten.

✘✘✘ Bunker ✘✘✘�
BUNKER is een 4-koppige indie band uit Gent, ontstaan in 2015. In 2016 won BUNKER de Holy Rock Rally in Gent (met in de jury o.a. Erik Van Biesen en Berlaen). Begin 2017 nam BUNKER zijn debuut-EP 'The Conformist' op. De EP werd begin juni 2017 gereleased met een stomend concert in de Kinky Star te Gent. BUNKER wisselt gitaren af met synths en live elektronische drums met een donkere touch. Invloeden van: The National, Editors, Arcade Fire, Depeche Mode, Massive Attack,...

✘✘✘ Kleinander ✘✘✘�
Openen doen we dit jaar in stijl! Kleinander is een band van 4 vrienden die allemaal een verleden hebben in de Hansbeekse Scouts. Ze spelen covers uit de jaren 60 van bv. Dion en Johnny Rivers alsook hedendaagse covers van Noah And The Whale en Foster The People. Ook Bob Dylan en Johnny Cash laten ze niet links liggen!

✘✘✘ Special Act ✘✘✘�
Zomaar afsluiten na La Folie Jolie zou wel heel vreemd zijn... Daarom voorzien we een een wel heel dansbare special act als afsluiter.

♫♬ TICKETS ♬♫
Online via www.owf-fest.be