Grootkamp 2019

Dohan

Korte beschrijving

Grootkamp

Zoals jullie weten gaat grootkamp door van 2 tot 12 juli in Dohan/Bouillon. De jonggivers en givers vertrekken op maandag 2 juli om 9u00 aan het station te Hansbeke, graag paraat om 08u40 zodanig dat we de nodige voorbereidingen kunnen doen!

De leden zijn terug op donderdag 12 juli om 17u00 aan het station van Hansbeke. Deze uren werden zojuist door de NMBS goedgekeurd daar wij een groepsreis boeken, vandaar dat wij nog niet communiceerden over treinuren. Bagage afhalen kan op vrijdag 13 juli van 19u tot 20u.

Op vrijdagmiddag 13 juli komt de camion met materiaal toe in Hansbeke. Vele handen maken licht werk, daarom zouden we het enorm apprecieren als we hiervoor op de hulp van de Givers kunnen rekenen.
Wij communiceren hierover nog via de sociale media.

Vergeet uw kind niet te voorzien van een luchpakket + drankje voor op de trein!!!

Iedereen die op kamp vertrekt dient een ISI+ en/of een identiteitskaart en een medische fiche ingevuld mee te brengen naar het kamp, zo weten wij wie we moeten contacteren in noodgevallen. Ook kan u op deze fiche vermelden waar wij als leiding zeker rekening mee moeten houden op medisch en/of psychisch vlak bij uw zoon/dochter. Uiteraard behandelen wij dit met de nodige discretie. Indien u deze fiche al heeft meegegeven aan de leiding bij het bagageladen moet u dit niet meer voorzien. De fiche kan u via deze URL vinden: https://www.scoutsengidsenvlaanderen.be/publicatie/individuele-steekkaart

Wie nog niet betaald heeft, doe dit zo snel mogelijk aub. Wie niet betaald heeft kunnen we helaas niet voorzien in een plaats op de trein.

Dit jaar voorzien we ook scoutieve postkaarten om naar huis te sturen aan een schappelijke prijs (max. 1,5 euro  per kaart inclusief zegel). Wilt u graag zo een kaartje met een bijhorende update van uw kroost ontvangen? Geef dan zeker enkele adressen en een kleine hoeveelheid zakgeld mee aan uw zoon of dochter.

Ook laten wij weten dat het meebrengen en gebruik van alcoholische dranken door leden tijdens kamp niet toegelaten is.
Wij voorzien de nodige controles. Elk ongeval dat voorvloeit door alcoholgebruik op kamp wordt niet gedekt door de verzekering. Betrappen wij leden op alcoholgebruik, dan kan een uitsluiting van kamp volgen!

Givers ouder dan 16 jaar krijgen uitzonderlijk een pintje aangeboden tijdens de totemisatie en de laatste avond van het kamp, uiteraard bieden wij ook een alcoholvrije optie aan.

Kleinkamp + JINkamp

Meer informatie krijgen jullie nog in de aanloop van deze kampen van de groepsleiding en/of takleiding.

In ieder geval wensen wij de leden en leiding een megacooldemaxwijs kamp toe!

Een stevige linker

Matthias Bogaert